Ik weet er alles van

Life Magazine

Beauty

Houd je huid zacht en gezond door te scrubben

Houd je huid zacht en gezond door te scrubben

De huid is het grootste orgaan van het lichaam. De huid een orgaan, wat? Dit wist ik ook nog niet. De huid vormt de eerste en bovendien belangrijkste bescherming van onze ingewanden. Dit is dan ook een van de redenen om goed voor onze huid te zorgen.

Een kijkje in het verleden- bizarre methoden om te lijnen

Een kijkje in het verleden: bizarre methoden om te lijnen

Diëten is iets van alle tijden. Al in het victoriaanse tijdperk werden er bizarre technieken gebruikt om te lijnen, denk bijvoorbeeld aan het expres binnenkrijgen van een lintworm zodat je zonder er iets voor hoefde te doen, kilo’s zou verliezen. Of een korset zo strak aantrekken dat je niet eens kùnt eten.

De nieuwe beautyhype- zijde

De nieuwe beautyhype: zijde!

heeft naast dat het heel fijn aanvoelt, een aantal voordelen voor huid en haar en vinden we dan ook terug in bijvoorbeeld slaapmutsen, kussenslopen of een dekbedovertrek.

Tips voor een mooiere huid

Tips voor een mooiere huid

Iedereen wil natuurlijk wel een mooie, effen huid. Helaas is dit voor veel mensen iets waar ze vooral van dromen. Veel mensen hebben last van veel puistjes, mee-eters of gewoon

Injectables voor een frisse uitstraling

Injectables voor een frisse uitstraling

Injectables zijn een gemakkelijke en veelzijdige manier om je gezicht te liften en glad te maken. Een prachtig resultaat zonder er overdreven uit te zien. Waar moet je op letten?