Ik weet er alles van

Life Magazine

Bodymist

Bodymist is steeds meer te vinden in verschillende winkels. Het ruikt altijd erg lekker, maar toch weten veel mensen het verschil tussen parfum en bodymist niet. Bodymist bestaat vooral uit water of alcohol gemengd met een beetje geurolie. Dit zorgt ervoor dat het zoveel subtieler ruikt dan parfum, wat bestaat uit veel geuroliën samen met water of alcohol. Wist je dat je ook nog veel meer kunt doen met bodymist dan alleen voor je lichaam te gebruiken? Bodymist is ontzettend veelzijdig en ik laat jullie hieronder zien wat je nog meer met bodymist kunt doen.

Bodymist voor op je bed

Als je graag een lekker fris ruikend bed hebt, spray dan wat bodymist op je beddengoed of op je kussen. Zo kun je in een heerlijk ruikend bed gaan slapen. Je kunt de bodymist ook erop sprayen voordat je de lakens in de droger doet, waardoor de geur nog beter en voor nog langer wordt opgenomen.

In je koffer

Probeer eens een beetje bodymist in je koffer te sprayen wanneer je op vakantie wilt gaan. Als je vervolgens je kleren inpakt, zullen ze lekker ruiken wanneer je je koffer opent op vakantie. Zo voorkom je muffe kleren tijdens het reizen!

In je kamer

Ruikt je kamer wel eens muf? Gebruik de bodymist dan als een soort van roomspray. Door het gewoon in de kamer te sprayen of juist op je gordijnen bijvoorbeeld zorg je er op een simpele manier voor dat jouw kamer een stuk lekkerder ruikt. Zo is het altijd fijn om op je kamer te komen.

Als een persoonlijk cadeau

Door bodymist op vloeipapier of in een cadeautas te sprayen, zorg je ervoor dat het cadeau wat je geeft iets extra persoonlijks heeft. Gebruik dan vooral de bodymist die jij meestal draagt, zo ruikt het echt naar jou! Natuurlijk is het ook altijd leuker om een cadeau te krijgen waarbij het lekker ruikt dan dat je gewoon iets uitpakt.

Voor je kleding

Bodymist is een mooie vervanging voor de geurbuiltjes die men vroeger gebruikte in de kledingkast. Nu kun je namelijk gewoon een beetje van je favoriete bodymist in je kast sprayen en zorg je er zo voor dat het lekker ruikt. Ook kun je bodymist goed gebruiken, wanneer je kleding een beetje naar eten ruikt nadat je bent gaan uiteten of iets dergelijks. Even een beetje sprayen met de bodymist en je kleding ruikt weer heerlijk!

Dit is een huis en mensen artikel van ik weet er alles van.

Bodymist

Ik weet er alles van Life Magazine artikelen

Crypto-industrie maakt zich zorgen

Crypto-industrie maakt zich zorgen

Afgelopen maandag stond de cryptocurrency sector op scherp terwijl bitcoin vocht om zijn positie boven een aanzienlijk niveau te handhaven. Beleggers vreesden dat problemen bij