Ik weet er alles van

Life Magazine

Dagje uit

Skydiven

Skydiven

Je hebt er vast wel eens vaker van gehoord: skydiven. Zoals mensen het meestal beschrijven, lijkt het heel eng en onveilig, maar wat is skydiven dan nu precies? Is het een sport? En wat voor dingen zijn er belangrijk bij het skydiven? In dit artikel zal ik antwoord geven op al deze vragen.

Gent, de ideale stad voor een dagje uit

Gent, de ideale stad voor een dagje uit

Gent, een bijzondere stad die barst van de historie, boeiende architectuur en vele parken. Niet voor niks dat deze stad de bijnamen ‘historisch hart van Vlaanderen’, ‘Europees best bewaarde geheim’ en ‘een stad van alle tijden’ heeft gekregen. Omdat Gent zo veel verschillende aspecten heeft, is het dan ook de ideale stad voor een dagje uit.

De voordelen van naar de sauna gaan

De voordelen van naar de sauna gaan

Rust, warmte en zweten. Deze drie woorden komen direct bij me op als ik denk aan naar de sauna gaan. Hoewel de meeste mensen dit puur doen voor ontspanning, heeft het nog vele andere gezondheidsvoordelen die ik in deze blog voor je op een rijtje zet.

UNESCO’s Global Geopark De Hondsrug

UNESCO’s Global Geopark De Hondsrug

Een natuurlandschap vol met sporen uit het verleden vind je in het noorden van ons land. Door UNESCO uitgeroepen tot Global Geopark, dan hebben we het over de Hondsrug.