Ik weet er alles van

Life Magazine

Dieren

Een ode aan het varken

Een ode aan het varken

Het varken, een mooi, intelligent roze beestje met een reukvermogen tienduizend keer zo sterk als dat van de mens. Jammer genoeg wordt het varken vaak alleen maar gezien als voedselproducerend dier en omdat het zoveel meer dan dat is wijd ik deze blog aan het varken.

Hoe wilde dieren tamme dieren werden

Hoe wilde dieren tamme dieren werden

De hond is niet altijd ons trouwe huisdier geweest, de koe liep niet altijd al uit haarzelf naar de melkmachine en paarden zijn niet ontstaan in een manege. Alle dieren die we kennen als huisdieren of tamme dieren, waren ooit wild. Hoe is dit ontstaan? Zijn alle dieren tegelijk mak gemaakt, of was er een eerder dan de ander?

Wat jouw kat je probeert te vertellen

Wat jouw kat je probeert te vertellen

Gedragingen te leren begrijpen. In deze blog beschrijf ik de meest voorkomende kattengedragingen en wat ze betekenen, zodat je voortaan precies weet wat je kat jouw wil vertellen. Op naar een nog hechtere band tussen jou en Minoes!

Het positieve effect van huisdieren

Het positieve effect van huisdieren

Er zijn ontzettend veel mensen die huisdieren hebben. Huisdieren zijn extra gezelschap die er altijd voor je zijn en onvoorwaardelijk van je zullen houden. Het is altijd leuk om met de hond te spelen of om de konijnen te aaien, maar wist je dat het hebben van huisdieren ook een positief effect op jou heeft?

Affenpinscher

Affenpinscher

De Affenpinscher is een kleine, eigenwijze, nieuwsgierige en speelse hond. Het ras is rond 1600 in Duitsland ontstaan en was zeer geliefd bij de vrouwen die ze als schoothondjes hielden.

Afador hond

Rashond Afador

Rashond Afador is een kruising tussen een Afghaanse windhond en een Labrador. Ook wel Afghaanse Lab genoemd. Zeer energievolle honden welke veel beweging nodig hebben.