Ik weet er alles van

Life Magazine

Huis

Wat te doen op een regenachtige zondag? koekjes bakken

Wat te doen op een regenachtige zondag?

Herfst, een prachtig seizoen. Gekleurde bladeren, een laaghangende zon wat zorgt voor prachtige goldon hours en wandelingen door het bos waarbij de bladeren onder je voeten kraken. Ik houd van de herfst, maar bij de herfst hoort ook regen. Ik zelf ben geen fan van regen als ik onderweg ben, bijvoorbeeld op de fiets of rennend naar de auto of bus.

Tips om je tuin winterklaar te maken

Tips om je tuin winterklaar te maken

Nu het herfst is, is het de perfecte tijd om je tuin voor te bereiden op de winter. Hoewel de tuin weinig onderhoud vraagt in de winter, is het toch handig om een aantal dingen te doen voor de winter aanbreekt, om je tuin zo goed mogelijk de winter door te laten komen.

Huis kopen in Andalusie

Huis kopen in Andalusie

Huis kopen Andalusie  Een huis kopen Andalusie is een droom die ook werkelijkheid kan worden. Een droomhuis in Spanje, een appartement aan zee, een finca kopen Spanje of een vakantiehuis

Bodymist

Bodymist

Bodymist is steeds meer te vinden in verschillende winkels. Het ruikt altijd erg lekker, maar toch weten veel mensen het verschil tussen parfum en bodymist niet.

Top10 Terrasverwarmer

Top10 Terrasverwarmer

Een terrasverwarmer is onmisbaar wanneer je het hele jaar door wilt genieten van een warm terras. Een verwarming voor het terras is in de horeca al jarenlang normaal, maar de terrasverwarming zien we steeds vaker terug bij consumenten.