Ik weet er alles van

Life Magazine

Mensen

Rugpijn na bevalling voorkomen

Bijna 50% van de nieuwe moeders ervaart de pijn in de eerste paar maanden na levering pijn. Er zijn veel manieren om het ongemak te verlichten, inclusief het nemen van een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen. Een warm bad kan helpen om gespannen spieren te ontspannen, evenals een professionele massage. Een bed met verschillende kussens biedt extra ondersteuning. Als je baby nog in de baarmoeder zit, probeer dan met je voeten te zitten. Vermijd het dragen van hoge hakken een tijdje, omdat dit een lage rugpijn kan veroorzaken.

Wat te doen op een regenachtige zondag? koekjes bakken

Wat te doen op een regenachtige zondag?

Herfst, een prachtig seizoen. Gekleurde bladeren, een laaghangende zon wat zorgt voor prachtige goldon hours en wandelingen door het bos waarbij de bladeren onder je voeten kraken. Ik houd van de herfst, maar bij de herfst hoort ook regen. Ik zelf ben geen fan van regen als ik onderweg ben, bijvoorbeeld op de fiets of rennend naar de auto of bus.

Relatieproblemen

Relatieproblemen

Vrijwel iedereen krijgt ergens in zijn of haar leven wel een relatie met de persoon waarvan hij of zij houdt. Net zoals in elke relatie is de kans heel groot dat zich op een gegeven moment relatieproblemen voordoen. Er zijn grote problemen in jullie relatie, jullie hebben voortdurend ruzie of het voelt gewoon niet helemaal goed.

Tips om stress te verminderen

Tips om stress te verminderen

De cijfers liegen er niet om als we kijken naar hoeveel mensen stress ervaren. Zo ervaart het merendeel van de Nederlandse bevolking werk gerelateerde stress en heeft ruim 1,3 miljoen mensen last van burnout-klachten. Stress is niet te voorkomen en soms hebben we zelfs stress nodig om te kunnen presteren, maar de ene stress is de andere stress niet.

Een kijkje in het verleden- bizarre methoden om te lijnen

Een kijkje in het verleden: bizarre methoden om te lijnen

Diëten is iets van alle tijden. Al in het victoriaanse tijdperk werden er bizarre technieken gebruikt om te lijnen, denk bijvoorbeeld aan het expres binnenkrijgen van een lintworm zodat je zonder er iets voor hoefde te doen, kilo’s zou verliezen. Of een korset zo strak aantrekken dat je niet eens kùnt eten.

Train je geheugen met deze tips

Train je geheugen met deze tips

De keuken inlopen en je niet meer herinneren wat er ook alweer deed, je sleutels kwijt en vergeten zijn dat je ze voor een keer op een andere plaats hebt gelegd. Herkenbaar, denk ik. Ons geheugen werkt niet altijd mee, gelukkig is er een manier om je geheugen te trainen!

Cryptocurrency voor beginners

Cryptocurrency voor beginners

Cryptocurrency, geld maar dan in de vorm van digitale munten. Geen banken, geen cash en dit alleen maar op het internet. Ik heb deze term vaak voorbij horen komen en dacht altijd direct aan het darkweb of illegale praktijken, maar na me meer in het onderwerp verdiept te hebben bleek dit helemaal niet het geval te zijn.

De wereld helpen door duurzame opties te kiezen

De wereld helpen door duurzame opties te kiezen

Dat we de wereld overbelasten, is geen verassing. Doordat de wereldbevolking in vergelijking met 40 jaar geleden verdubbeld is, vragen we veel meer van de aarde. Er moeten voldoende grondstoffen zijn voor producten en voedingsmiddelen, wat gepaard gaat met enorm veel milieuvervuiling en bodemuitputting.

Mindfulness en meditatie, is dit iets voor jou?

Mindfulness en meditatie, is dit iets voor jou?

Mindfulness en meditatie, iets wat jammer genoeg nog steeds vaak ‘zweverig’ genoemd wordt. Ja, als we alle stereotypen op een hoop gooien voor sommige misschien wel, maar eigenlijk zijn mindfulness en meditatie allesbehalve zweverig.

Tips om makkelijker op te staan

Tips om makkelijker op te staan

Voor veel mensen is het lastig om uit bed op te staan in de ochtend. Je bent net wakker en je bed is nog zo lekker warm! Al helemaal in de winter kan het knap lastig zijn om uit bed op te staan. Vooral als je ook nog eens enigszins wakker wilt zijn wanneer je opstaat.

Tips om in slaap te vallen

Tips om in slaap te vallen

Iedereen heeft wel eens moeite om in slaap te komen. Over het algemeen is de voornaamste reden, buiten medicijnen of medische aandoeningen, stress of angst. Wanneer je gestrest bent of angst en hierdoor veel piekert, lukt het je vaak niet om in slaap te vallen.

Productiever worden

Productiever worden

We kennen het allemaal wel dat we ontzettend veel te doen hebben, maar we komen er gewoon niet aan toe. En als je dan eindelijk aan je taken begint, zoals

Taarttopper steeds populairder

Taarttopper steeds populairder

De stijgende populariteit van een taarttopper De vraag naar een taarttopper is steeds groter. Het is dan ook de oplossing om een taart helemaal perfect af te maken. Het is

De voordelen van lezen

De voordelen van lezen

Het is algemeen bekend dat lezen vele voordelen heeft, hoewel sommige mensen nog altijd denken dat alleen kinderen gebaat zijn bij lezen. Niets is echter minder waar, aangezien lezen ook

Bodymist

Bodymist

Bodymist is steeds meer te vinden in verschillende winkels. Het ruikt altijd erg lekker, maar toch weten veel mensen het verschil tussen parfum en bodymist niet.

Autisme

Autisme

Autisme is een ontwikkelingsstoornis die bij slechts 1 procent van de bevolking in Nederland voorkomt. Bij mensen met autisme gaat het neurologisch proces anders dan bij andere mensen

Tips om sneller te lezen

Tips om sneller te lezen

Op een dagelijkse basis lezen we allemaal vrij veel, of dit nu boeken zijn of gewoon de krant of berichten op sociale media. Soms moet je veel lezen.

De voordelen van touwtjespringen

De voordelen van touwtjespringen

Afvallen is iets wat genoeg mensen wel graag zouden willen, maar dit is lang niet altijd even makkelijk. Cardio wordt vaak gezien als iets wat vrij saai of eentonig is.