Ik weet er alles van

Life Magazine

Op vakantie naar Oostenrijk, denk dan hieraan

Bij het plannen van een vakantie, overweeg dan naar Oostenrijk. Dit land geplakt land in Zuid-Centraal-Europa is een prachtige plek om te bezoeken. Het land bevindt zich aan de oostelijke Alpen en bestaat uit negen federale staten, met de hoofdstad van Wenen als kapitaal. Terwijl u in Oostenrijk bent, zorg er dan voor dat u de omliggende steden, zoals Salzburg, Graz en Tirol bekijkt. Als u een geschiedenisbuff bent, mis dan het National Museum niet.

Het weer in Oostenrijk kan variëren, dus pak comfortabele schoenen en kleding voor buitenactiviteiten. Platte sandalen zijn het beste voor het wandelen op kasseien. Misschien wilt u ook een zonnebril of een regenjas meenemen. In de zomer is het weer meestal mild en zonnig, maar in de winter kunnen de bergen ongelooflijk koud zijn. Terwijl temperaturen in het land gemiddeld zeven graden Celsius in de komende maanden, voelt u zich vaak als zijn ronduit friigid.

U kunt het hele jaar door genieten van de schilderachtige schoonheid van het land. De Alpen behandelen driekwart van het land, maar de Oost-provincies in het platteland zijn meer landelijk en minder stedelijk. Ondanks dit diverse landschap zal een vakantie in Oostenrijk voor iedereen iets hebben, ongeacht het seizoen het is. Met zijn milde klimaat is het een geweldige plek voor alle seizoenen. Je kunt genieten van de landen prachtige landschappen en genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van verschillende culturen.

Als u een vakantie naar Oostenrijk plannen, moet u de juiste kleding voor het klimaat verpakken. Hoewel de temperaturen kunnen variëren, maakt het milde continentale klimaat van het land het land ideaal om te wandelen, skiën en snowboarden. In de zomer kun je korte broek en een t-shirt dragen, terwijl je in de winter een trui en een hoed kunt brengen. Tijdens het off-seizoen zijn de temperaturen over het algemeen mild, maar het is nog steeds raadzaam om uw winterjassen ook te brengen.

In de winter is Oostenrijk een prachtige bestemming om te bezoeken voor op sneeuw gebaseerde activiteiten. Het land is omgeven door verschillende met sneeuw bedekte bergen, waardoor het een geweldige plek is om een wintertocht te maken. Tijdens de zomer is het mogelijk om sneeuw te vinden, wat niet ongewoon is. In de winter kunnen de temperaturen zo laag als -7 ° C dalen, ondanks dit, de lucht is nog steeds droog en kunt u gemakkelijk door het land lopen.

Voor degenen die van de geschiedenis genieten, kunt u de geboorteplaats van Mozart in Salzburg bezoeken. De stad is de thuisbasis van het kasteel Hohensalzburg, dat meer dan 900 jaar oud is. Het kasteel biedt een prachtig uitzicht op de stad en is een must-see in Oostenrijk. Het heeft ook een museum gewijd aan Mozart, en is de geboorteplaats van verschillende beroemde muzikanten. Naast het Mozart Museum kunt u ook het prachtige Residenz bezoeken, het 16e-eeuwse paleis van prins bisschoppen.

Bezoekers moeten hun vakantie dienovereenkomstig plannen. Terwijl Oostenrijk een prachtig land is met prachtige landschappen, kan het moeilijk zijn om te beslissen wat te doen en te zien tijdens een bepaalde maand. Gelukkig is het klimaat in de centrale regio relatief mild en is het het hele jaar door erg populair. Als gevolg hiervan kunt u iets te doen in het land, ongeacht de tijd van het jaar het is. Als u de keizerlijke paleizen wilt verkennen, kunt u Oostenrijk op elk moment van het jaar bezoeken.

Als je een opera-liefhebber bent, ga dan naar het Wenen Opera House. Er zijn regelmatige opera- en balletprestaties in het Opera House. In de stad kunt u de twee grote paleizen in de stad bezoeken. Schonbrunn Palace was de residentie van de keizers Habsburg voor meer dan 300 jaar. Het Belvedere Palace heeft een uitgebreide kunstcollectie. Je kunt ook de Spaanse manege bezoeken, waar je kunt kijken naar de Lipizzaner-paarden zijn opgeleid. In de zomer kunt u de prater, het beroemde pretpark bezoeken.

Bij het plannen van uw vakantie in Oostenrijk, moet u rekening houden met het seizoen dat u zou willen bezoeken. Dit land heeft drie seizoenen, en het is het beste om uw reis te plannen voor het beste weer. Als je veel cultuur wilt zien, overweeg dan een wintertocht naar Oostenrijk. Als u de voorkeur geeft aan warmere temperaturen, ga dan naar de bergen tijdens de lente en de herfst, waar u het Hofburg-paleis en de Wachau-kathedraal kunt bezoeken. In de zomer moet je kunnen genieten van het prachtige landschap van de bergen en een warm meer.

Oostenrijk wintersport

Ik weet er alles van Life Magazine artikelen

Crypto-industrie maakt zich zorgen

Crypto-industrie maakt zich zorgen

Afgelopen maandag stond de cryptocurrency sector op scherp terwijl bitcoin vocht om zijn positie boven een aanzienlijk niveau te handhaven. Beleggers vreesden dat problemen bij