Ik weet er alles van

Life Magazine

Taarttopper steeds populairder

De stijgende populariteit van een taarttopper

De vraag naar een taarttopper is steeds groter. Het is dan ook de oplossing om een taart helemaal perfect af te maken. Het is niet meer de ‘kers op de taart’, maar een ‘topper op de taart’. Taart topper is namelijk een prachtige finish touch van een taart of cupcake met een persoonlijke tint. 

Tegenwoordig kun je zoveel verschillende soorten toppers voor op taarten kopen. Van standaard modellen tot een gepersonaliseerde taarttopper, waar je naam ingegraveerd wordt. Iedereen kent de taarttopper bruiloft wel, waar het echtpaar op is afgebeeld met de trouwdatum erbij. 

Maar ook voor andere gelegenheden zijn taarttoppers in te zetten. Zoals bij de geboorte van jullie baby, een ‘sweet sixteen’ feest, 50-jarig huwelijk, verloving, gender reveal taarttopper of voor een kinderfeestje. Je maakt jouw taart helemaal af en persoonlijk met een topper erop, dat is waarom een taarttopper zo populair is en je er eentje zou moeten kopen. 

Taarttopper bruidspaar als herinnering

Als je gaat trouwen of jouw trouw jubileum viert, wil je natuurlijk alle momenten vastleggen. Dit kan uiteraard met film en foto, maar ook middels een taarttopper bruidspaar. Deze kan je namelijk na gebruik schoonmaken en bewaren. De herinneringen aan deze dag komen direct naar voren zodra je naar jouw taarttopper bruidspaar kijkt. Een mooi aandenken aan deze bijzondere dag. 

Met een bruidstaart topper maak je de overheerlijke taart bovendien persoonlijk. Het staat niet alleen erg leuk op de taart, maar ook voor de trouwfoto’s is een topper onmisbaar. Samen met de eerste dans en het gooien van het bruidsboeket, is het aansnijden van de bruidstaart een traditie die vrijwel iedereen hanteert. Het aansnijden van de taart vertegenwoordigt namelijk de eerste activiteit die als een paar wordt gedaan.

Eén van de klassieke trouwfoto’s is dan ook het vastleggen van het aansnijden van de bruidstaart. Daarom is een taarttopper ook zo populair, want de topper op de taart zal zeker vereeuwigd worden op de trouwfoto of -film. Een speciaal moment van jullie beiden. 

Gepersonaliseerde taarttopper laten maken

Je kan natuurlijk een standaard taart topper kopen, maar niets is leuker dan deze te personaliseren. Bijvoorbeeld met een naam, het geslacht van jullie baby die op komst is, de trouwdatum, de verjaardagsleeftijd of een persoonlijke tekst. 

Een taartdecoratie is meestal gemaakt van acryl welke in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar is. Een taarttopper van hout is ook mogelijk, deze heeft een robuustere uitstraling, waarbij de personalisatie tekst of beeld in het hout gebrand wordt. 

Wat de gelegenheid ook is, een gepersonaliseerde taarttopper is niet alleen leuk om zelf te ontwerpen, maar ook om te krijgen als cadeau. Bij taartentopper shop kan je de toppers laten maken en online bestellen. Laat je inspireren door het thema of gelegenheid waarvoor je topper wilt hebben. Eigenlijk (bijna) alles is mogelijk. 

Dit is een mensen artikel van ik weet er alles van.

Taarttopper steeds populairder

Ik weet er alles van Life Magazine artikelen

Crypto-industrie maakt zich zorgen

Crypto-industrie maakt zich zorgen

Afgelopen maandag stond de cryptocurrency sector op scherp terwijl bitcoin vocht om zijn positie boven een aanzienlijk niveau te handhaven. Beleggers vreesden dat problemen bij