Ik weet er alles van

Life Magazine

Tips voor een mooiere huid

Iedereen wil natuurlijk wel een mooie, effen huid. Helaas is dit voor veel mensen iets waar ze vooral van dromen. Veel mensen hebben last van veel puistjes, mee-eters of gewoon oneffenheden in het gezicht. Misschien je zelfs littekens van het uitknijpen van puistjes. Hoe krijg je dan toch nog een mooie en gezonde huid? Hieronder staan 6 tips waarmee je een mooiere huid kunt krijgen.

  1. Niet roken

Wist je dat nicotine erg slecht is voor je huid? Het zorgt er namelijk voor dat de huid super snel veroudert en je huid wordt er rimpelig en grauw van. Stop daarom met roken of begin er niet aan als je dit wilt voorkomen.

  1. Drink veel water

Voor een mooie huid is het belangrijk om veel water te drinken. Deze zorgt namelijk voor een betere doorbloeding in je huid en dat deze gladder wordt. Ook zorgt het drinken van veel water ervoor dat je huid elastischer wordt en dat je huid zich beter kan ontgiftigen op deze manier. Probeer daarom twee tot drie liter water per dag te drinken.

  1. Drink niet teveel alcohol en koffie

Door veel alcohol en koffie te drinken, zullen je aderen verwijden en dit zorgt voor grove poriën. Je kunt hier dus acne of diepe rimpels door krijgen en dat wil je natuurlijk niet. Je kunt nog altijd alcohol of koffie drinken, maar doe dit dan met mate.

  1. Slaap voldoende

Tijdens het slapen regenereert je lichaam zich. Ook breekt je lichaam in deze tijd afvalstoffen af en repareert het cellen. Door voldoende slaap te krijgen, heeft je lichaam meer dan genoeg tijd voor dit proces, waardoor jij er mooier en gezonder uit zal zien. Dit is zelfs de reden dat het zo vaak een schoonheidsslaapje wordt genoemd.

  1. Veel beweging buiten

Bewegen op zich zorgt al voor het verdwijnen van overtollig vet en voor een strakkere huid. Wanneer je dit buiten doet, heeft het zelfs nog meer voordelen. Niet alleen verdwijnt zo vet en krijg je een strakkere huid, maar je huid zal ook nog eens goed doorbloed worden. Dit alles zorgt voor een mooiere en gezondere huid.

  1. Zorg voor genoeg voedingsstoffen

Het is geen geheim dat vitaminen, vetten, mineralen en andere voedingsstoffen erg belangrijk zijn voor ons lichaam. Dit is waardoor je lichaam groeit en waar het de energie vandaan haalt. Maar het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen zorgt namelijk ook voor de vernieuwing van je huidcellen en dat de stevigheid en elasticiteit van je huid goed blijven.

Dit is een beauty artikel van ik weet er alles van.

Tips voor een mooiere huid

Ik weet er alles van Life Magazine artikelen

Crypto-industrie maakt zich zorgen

Crypto-industrie maakt zich zorgen

Afgelopen maandag stond de cryptocurrency sector op scherp terwijl bitcoin vocht om zijn positie boven een aanzienlijk niveau te handhaven. Beleggers vreesden dat problemen bij